ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΦiΓΓΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 2019-2020

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Κυριακή 8, 15 και 29 Δεκεμβρίου: Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η ομάδα Σπείρα Σπείρα στην πιο ιδιαίτερη μουσική παράσταση της χρονιάς! (είσοδος στο μπαρ: 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 20.00) 


Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου: Η Ελένη Πέτα και ο Γιάννης Μαθές σε μια «ιδιαίτερη» μουσική περιπλάνηση με τίτλο " Syggένεια πρόject". Ένας μουσικός συνεχής «διάλογος» επί σκηνής όπου μια ξενόγλωσση μπόσα νόβα μπλέκεται με μια ελληνική, ένα πορτογαλικό fados με ένα ηπειρωτικό, μια ταραντέλα με ένα θρακιώτικο σκοπό και ρυθμικές μελωδίες του Piazzola που συναντούν την ατμοσφαιρική γοητεία του Χατζιδάκι. Επιμέλεια προγράμματος o Μάνος Σαγκρής. (είσοδος στο μπαρ: 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)  


Τρίτη 10 & 17 Δεκεμβρίου: Σε μια ιδέα του σκηνοθέτη Βασίλη Νικολαΐδη, η πολυτάλαντη Άρτεμις Ματαφιά παρουσιάζει το μουσικοθεατρικό θέαμα με γενικό τίτλο "Δύσκολοι έρωτες"

(είσοδος σε τραπέζι: 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)  


Πέμπτη 12 και 19 Δεκεμβρίου: Ο Παντελής Θαλασσινός για πρώτη φορά μας τραγουδά στη σκηνή της Σφίγγας θέλοντας να παίξει ζωντανά, τραγούδια από δύο δουλειές του, τα "12+1 Ηλιοτρόπια" και το "Φωνήεν" του Βαγγέλη Γιαννάκη. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)


Παρασκευή 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου και παραμονή Χριστουγέννων (24/12) και Πρωτοχρονιάς (31/12): Η απίστευτη τετράδα των Γιάννη Γιοκαρίνη, Νικόλα Ζιώγαλα, Γιάννη Μηλιώκα και Λάκη Παπαδόπουλου επανέρχεται για να λύσει το αίνιγμα της Σφίγγας. (είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30) 

*Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς η παράσταση θα ξεκινήσει στις 23:00!!!


Σάββατο 14, 21 & 28 Δεκεμβρίου: ''ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΜΠΡΑΧΑΜΙ''  

Ο Χρήστος Θηβαίος σε ένα μουσικό ταξίδι από τους "Συνήθεις υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και τους "Κήπους των ψιθύρων" από την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα! Μαζί του οι String Demons & ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος! (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30) 


Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου: Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Γιάννης Σουλάκης με τραγούδια που έχουν "γράψει" μέσα του και τον διαμόρφωσαν, έρχεται στη Σφίγγα για μια μουσική παράσταση τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου. (είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.30)


Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου: Ο Μπάμπης ΒελισσάριοςΒερόνικα Δαβάκη και ο Πάνος Παπαϊωάννου, ερμηνευτές των τραγουδιών της σειράς «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά», συναντιούνται στη μουσική σκηνή Σφίγγα για να μας ταξιδέψουν στο πολυαγαπημένο ιστορικό soundtrack αλλά και να μας παρουσιάσουν τα νέα τραγούδια της σειράς σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου! (είσοδος στο μπαρ 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.30)


 Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου: Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας και οι συνεργάτες του, έφτιαξαν ένα πρόγραμμα που ακουμπά σε όλο το εύρος της ελληνικής δισκογραφίας, τιμώντας τους μεγάλους έλληνες δημιουργούς που το διάνθισε και με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του.  (είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.30)


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Παρασκευή 3,10,17 & 24 Ιανουαρίου:

Ο Κώστας Χατζής έρχεται στην Σφίγγα για τέσσερις παραστάσεις να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, μέσα από την λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Πολλά τραγούδα του έχουν μείνει κλασσικά:

"Απ'τ'αεροπλάνο","Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει","Σπουδαίοι άνθρωποι,αλλά","Ο Στρατής","Κι ύστερα".(είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30) 


Σάββατο 4, 11, 18 & 25 Ιανουαρίου: ''ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΜΠΡΑΧΑΜΙ''

Ο Χρήστος Θηβαίος σε ένα μουσικό ταξίδι από τους "Συνήθεις υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και τους "Κήπους των ψιθύρων" από την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα! Μαζί του οι String Demons &  ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος! (είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30) 


Παρασκευή 31 Ιανουαρίου: Ο Ζαχαρίας Καρούνης κι η Σαββέρια Μαργιολά θα είναι μαζί στη Σφίγγα για να τα πουν και με μουσική και για να σας τα τραγουδήσουν! Λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά του κλαυθμού, της χαράς, του οδυρμού, του μπαλκονιού, της παραλίας, του ήλιου, του έρωτα, του χωρισμού, της καψούρας αλλά και της βαβούρας. Όλα στο πρόγραμμα! (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου: Ο Ζαχαρίας Καρούνης κι η Σαββέρια Μαργιολά θα είναι μαζί στη Σφίγγα για να τα πουν και με μουσική και για να σας τα τραγουδήσουν! Λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά του κλαυθμού, της χαράς, του οδυρμού, του μπαλκονιού, της παραλίας, του ήλιου, του έρωτα, του χωρισμού, της καψούρας αλλά και της βαβούρας. Όλα στο πρόγραμμα! (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30) 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019-ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018-ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017-ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2016-ΙΟΥΝΙΟΣ 2017