ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΦiΓΓΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 2020


H μουσική σκηνή Σφίγγα ανακοινώνει πως αναστέλλει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στον χώρο της για το επόμενο διάστημα. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, κάνουμε υπεύθυνα όλοι αυτό που πρέπει και ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψουμε κοντά σας. Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες και εσάς για την κατανόηση. 


ΜΑΪΟΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 2,9 & 16 Μαΐου 2020: Ο κορυφαίος ερμηνευτής του λαϊκού τραγουδιού, Γιώργος Μαργαρίτης, που τόλμησε να δοκιμαστεί και σε διαφορετικές μουσικές φόρμες και αγαπήθηκε από διαφορετικά είδη κοινού, έρχεται στη Σφίγγα πλαισιωμένος από μια σπουδαία ορχήστρα και μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με επιλογές από τις πιο σημαντικές στιγμές της μουσικής διαδρομής του, καθώς και ένα αφιέρωμα στο ελληνικό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι.

Η φωνή του είναι μοναδική, αυθεντική, ακαριαία αναγνωρίσιμη, το ρεπερτόριό του ευρύ με επιτυχίες-σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι. Διορατικός, έτοιμος πάντα να πειραματιστεί και να συνεργαστεί με νεότερους καλλιτέχνες, ο Γιώργος Μαργαρίτης αποτελεί ένα εμβληματικό πρόσωπο της ιστορίας του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Τραγούδια όπως "Κελί 33", "Ακου τι θα πω", "Δραπετσώνα", "Πεθαίνω για σένα", "Εσυ μου μιλάς στην καρδιά μου", "5 Ελληνες στον Αδη", "Στου παράδεισου την πόρτα", είναι λίγα μόνο από τα μεγάλα τού, ενος ρεπερτορίου που εκπλήσσει και συγκινεί..για νέους έρωτες και διαχρονικές αμαρτίες!(είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2020

Μας τίμησαν με την παρουσία τους!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019-ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018-ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017-ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2016-ΙΟΥΝΙΟΣ 2017